Short lease

Veelgestelde Vragen

FAQ

Het principe van shortlease is eenvoudig; je sluit een leaseovereenkomst af voor een veel kortere periode. Bij That’s Rent is het mogelijk om al vanaf 1 dag een auto te leasen. Dit is handig wanneer je niet direct een langetermijnverplichting aan wil gaan. Met een shortleasecontract kan je op ieder gewenst moment opzeggen, waardoor het mogelijk is om jouw wagenpark precies af te stemmen op jouw vervoersbehoefte.

Shortlease is geschikt voor alle ondernemers die op korte termijn een auto willen leasen. Als ondernemer heb je vaak te maken met wisselende werkomstandigheden. Heb je een nieuwe medewerker in dienst? Of heb je tijdelijk een extra medewerker over vanuit het buitenland of voor een project? Of moet je vanwege de lange levertijd nog even wacht op jouw auto?

Bij That’s Rent lease jij al vanaf 1 dag een auto. Doordat de contracten van korte duur zijn, zit je niet vast aan een langdurig leasecontract of eventuele boetes.

Shortleasecontracten hebben vaker een hoger maandbedrag dan een ‘’standaard’’ zakelijk leasecontract. Dit komt voornamelijk door de voordelen die shortleasecontracten met zich meebrengen.

Shortleasecontracten hebben een aantal voordelen. Deze voordelen hebben we voor jou op een rijtje gezet.

Maximale flexibiliteit

Met een shortleasecontract heb je maximale flexibiliteit. Verandert er iets binnen jouw organisatie waardoor jij snel een extra auto nodig hebt? That’s Rent is er om dit voor jou te regelen. Door de korte contracten kan je auto’s inzetten voor medewerkers die maar tijdelijk of op projectbasis bij jouw organisatie in dienst zijn. Daarnaast zit je met een shortleasecontract niet vast aan een langdurig contract.

Makkelijker overstappen
Een ander voordeel van een shortleasecontract is dat je makkelijker kan overstappen op andere auto’s. Hierdoor kunnen jij en jouw medewerkers altijd rijden in de nieuwste auto’s of kan je regelmatig van (type) auto veranderen.

Geen lange wachttijden

Als laatste heeft een shortleasecontract als voordeel dat je vaak al de volgende dag de weg op kunt met jouw leaseauto. Bij That’s Rent heb je geen lange wachttijden. Kom je vandaag langs om het shortleasecontract te tekenen, dan kan je de volgende dag al rijden!