Over ons

That’s Rent is het zusje van That’s Lease: een zelfstandige, universele autoleasemaatschappij, bank- en merkonafhankelijk.

Verbonden met elkaar, maar toch twee verschillende leasemaatschappijen. Waar That’s Lease is gericht op langlopende contracten, richt That’s Rent zich juist op leasecontracten vanaf 1 dag.

Slimme, flexibele en passende oplossingen

That’s Rent is geen ‘’processen fabriek’’, maar denkt als partner juist adequaat met je mee in slimme rent en shortlease oplossingen. Zelfs als onverwachte situaties zorgen voor veranderingen, ben je bij That’s Rent aan het juiste adres.

Alle medewerkers bij That’s Rent zijn gedreven en vormen samen een divers team met de nodige kennis over (short)lease. Elke dag staan zij opnieuw voor jou klaar. Persoonlijk, van ondernemer tot ondernemer. Dát is de kracht en passie van That’s Rent. We stoppen niet voordat u echt enthousiast bent.

Onze missie en visie

Bij That’s Rent bieden wij passende oplossingen voor ondernemers die op zoek zijn naar een shortleasecontract. Door te streven naar maximaal klantenthousiasme weten wij onze klanten te ontzorgen en aan te sluiten bij de wensen en toekomst.

Mee- en vooruitdenken met onze klanten zodat zij alleen hoeven te denken aan hun onderneming. Wij regelen alles en door de korte lijntjes blijven wij flexibel meebewegen met onze klanten.

Het zusje van....

That’s Rent is het zusje van That’s Lease. Henk Griffioen
heeft That’s Lease in 2011 opgericht. Henk is een ondernemer
pur sang. Na het afronden van zijn IVA-opleiding heeft hij
ruime ervaring opgedaan bij verschillende dealerholdings,
waarbij B2B sales altijd de kern van zijn werkzaamheden
waren. De stap naar autoleasing is dan ook een logische.
In de meer dan 15 jaar lease ervaring kun je spreken over
een leasespecialist pur sang.

Zó is (short)leasen bedoeld!