Shortlease; hoe werkt dat?

Shortlease is een flexibele en moderne manier om een auto te leasen voor een kortere periode, meestal variërend van enkele dagen tot een aantal maanden. Het biedt een praktische oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan tijdelijke mobiliteit en (nog) niet toe zijn aan een vast leasecontract. Wij leggen je graag uit hoe je bij That’s Rent jouw ideale shortlease auto kunt huren!

Hoe huur je een auto?

Als eerste kies je welke categorie auto je graag zou willen huren. Er zijn daarin diverse merken en modellen beschikbaar, van compacte stadsauto’s tot luxe sedans, ruime stations en SUV’s, maar ook elektrische voertuigen. Daarna bepaal je de duur van je shortlease contract. Je kunt een auto leasen voor een korte termijn, zoals een maand, maar ook voor langer. Dit maakt het ideaal voor tijdelijke projecten, nieuwe medewerkers, vakanties, seizoensgebonden werk of als overbrugging tussen auto’s.

Hoe werkt de aanvraag?

Het aanvragen van een shortlease auto is snel en eenvoudig. Je dient een aanvraag in door een offerte aan te vragen voor de door jouw gekozen categorie auto. Dat kan via onze website, maar je kan ons uiteraard ook gewoon even bellen of mailen voor advies.

Daarna kan het snel gaan. Ben je al een bekende klant bij ons? Dan garanderen we dat we binnen 4 werkuren de auto afgeleverd hebben, maar meestal zijn we sneller.

Neem vooral contact met ons op voor al je vragen over shortlease!